ylaoksa.fi verkkotunnus (domain)

 Tietoa ylaoksa.fi domain:sta ja käytöstä

- Asunto Oy Yläoksa on Traficom:lta rekisteröinyt ylaoksa.fi domainin käyttöönsä vuonna 2005. Traficom vastaa Suomessa verkkotunnus (domain) tietojen ylläpidosta.

Taloyhtiö käyttää ylaoksa.fi verkkotunnusta pääasiallisesti sähköpostitunnuksena taloyhtiön asukkaille, mutta myös taloyhtiön kotisivuosoitteeksi on liitetty ylaoksa.fi verkkotunnus.

Tällä hetkellä taloyhtiö on ostanut ylaoksa.fi domainin palvelun ylläpidon ns. Hosting palvelun DNA:lta, joka vastaa/hallinnoi verkkotunnusta ja nimitietopalveluja, myös siitä että domain tieto näkyy internet verkossa. DNA myös automaattisesti uusii verkkotunnuksen vuosittain.

 ylaoksa.fi ja sähköposti

- Kuten aikaisemmin on mainittu ylaoksa.fi verkkotunnuksen pääasiallinen käyttö on toimia sähköpostitunnuksena. Taloyhtiö käyttää sähköpostitunnuksena ylaoksa.fi liitettä (esim. matti.meikalainen@ylaoksa).

- Taloyhtiön asukkailla on mahdollista saada ylaoksa.fi päätteinen sähköpostiosoite esim. kakkossähköpostiosoitteeksi. Tämä maksaa muutaman euron kuukaudessa.

Jos taloyhtiön asukas on halukas ottamaan ylaoksa.fi sähköpostiosoitteeksi, hänen pitää ottaa yhteyttä Ari Ojanperään (asunto F36) sähköpostitse ari.ojanpera@ylaoksa.fi. Taloyhtiöllä on tällä hetkellä 12 ylaoksa.fi käyttäjää.

Taloyhtiön sähköpostipalvelun ylläpidosta huolehtii tällä hetkellä DNA.

Taloyhtiöllä on ns. 3 yleistä sähköpostiryhmää

infokanava@ylaoksa.fi

  • Hallitus käyttää tätä sähköpostiryhmää viestittämiseen taloyhtiön asukkaille mm. hallituksen kokouksista tai muista asioista, joista tarvitsee tiedottaa taloyhtiön asukkaita. Tämä Infokanava on tarkoitettu vain hallituksen viestintään taloyhtiön asukkaille, ei toisin päin. Tätä kanavaa ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen esim. kyselemiseen, keskusteluun tms.

hallitus@ylaoksa.fi

  • Tämä on hallituksen käytössä ja tähän sähköpostiryhmään on liitetty ainoastaan hallituksen jäsenet

kotisivukone@ylaoksa.fi

  • Tätä sähköpostiryhmää käytetään taloyhtiön kotisivuihin ja yhteydenpitoon kotisivukone.fi kanssa.
 ylaoksa.fi ja kotisivut

- Taloyhtiöllä on omat kotisivut www.ylaoksa.fi, jotka on luotu kotisivukone.fi palvelulla ja hyödynnetty kotisivu.fi palvelun eri ominaisuuksia mm. erilaisia sivupohjia, jonka päälle voi rakentaa kotisivuja. Nykyiset kotisivut on päivitetty ajan tasalle vastaamaan tämänhetkisiä tietoja. Asunto Oy yläoksan kotisivujen päivityksestä vastaa Ari Ojanperä (F36) toistaiseksi.

Ideoita tai toiveita otetaan vastaan mitä kotisivuilla voisi olla/näkyä, siinä tapauksessa yhteys Ari Ojanperään, niin katsotaan yhdessä miten tietoja voidaan muokata kotisivuille.